Mit liv med Balletten

onegin-400

Oplev et inspirerende og levende foredrag, hvor jeg fortæller om min karriere og liv fra balletbarn til voksen danser på Det Kgl. Teater.

I foredraget fortæller jeg om mine personlige oplevelser på Nationalscenen, fra optagelsesprøven og de mange spændende år frem til min 40-års fødselsdag, hvor jeg dansede af i tre af koreografen George Balanchines store balletter på Operaens Store Scene i København.

Jeg har arbejdet tæt sammen med en række af de største koreografer og kunstnere både i ind- og udland, i daglig dagen herhjemme såvel som turnéerne rundt om i verden på de store internationale scener. Jeg berører samarbejdet med Hendes Majestæt Dronningen, og æren og oplevelsen af at blive inviteret til Hofbal på Christiansborg Slot.
Foredraget er min helt personlige beretning om mit liv i dansens verden på Det Kgl. Teater. Det ledsages af billeder, og der er mulighed for at komme tæt på nogle kostumer og et af dansernes vigtigste værktøjer: Tåspidsskoene.

Målgruppen for mit foredrag er alle, der er interesserede i at komme tættere på og få indblik i et spændende og meget anderledes liv i ballettens og dansens verden. Jeg kommer over hele landet. Ønsker du at booke et foredrag, se da venlgist under kontakt. 

Praktiske informationer

Foredraget varer ca. 2½ time inkl. pause, men kan afkortes efter ønske. 

Jeg garanterer for en spændende og levende oplevelse, som vil give inspiration og indsigt, uanset tilhørernes forhåndskendskab til ballet.

 

Se også foredraget "I skomagerens værksted"